Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ;




  Τρυφερό και συγκινητικό ! Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διδάξεις το παιδί σου; Τα λατρεύω αυτά τα μικρά animation που κάτι έχουν να πουν. Με μαγεύει πρώτα από όλα ο τρόπος με τον οποίον δημιουργούνται. Με γοητεύει η κινούμενη ζωγραφιά. Αυτή που μου ανοίγει το παράθυρο στη φαντασία. Αυτή που μπορεί να κρύβει μέσα της χίλιες λέξεις.     

   
   Έχει μουσική που σε πάει μαζί με την πλοκή, σε κρατάει σε εγρήγορση, σε συναρπάζει .Το είδα και το ξαναείδα και παρατήρησα κάθε λεπτομέρεια, κάθε αλλαγή στο χρώμα κάθε αλλαγή στο συναίσθημα. Είναι ταινία μικρού μήκους χωρίς λόγια μα είναι τόσα αυτά που θέλει να πει ..,ή δε θέλει. Αυτή η ταινία μίλησε μέσα μου σκληρά για τον κόσμο που χτίζουμε εμείς οι μεγάλοι για να δώσουμε κληρονομιά στα παιδιά μας. Αλλά ταυτόχρονα και με τόσο αισιοδοξία όπως η φράση "η ελπίδα πεθαίνει τελευταία" ...Αλλά ξέρετε κάτι ; Το τέλος δεν ήρθε και εμείς ακόμα προλαβαίνουμε. 
   Μιλάει για έναν πατέρα που θέλει να διδάξει το γιο του με το σωστό τρόπο. Αλλά ποιος είναι ο Σωστός; Υπάρχει κάποιος κανόνας που πρέπει να ακολουθήσουμε; Αφιερώστε 8 λεπτάκια από το χρόνο σας να τη δείτε και αφήστε την να μιλήσει ή όχι στην δική σας κοσμοθεωρία.
  Ας αρχίσει το 17 αισιόδοξα και ελπιδοφόρα φίλοι μου!Καλή χρονιά!

1 σχόλιο: