Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

   Είναι καταπληκτική η ικανότητα των παιδιών μου να ανακαλύπτουν "λιχουδιές " που φέρνω στην κουζίνα μου γιατί έχω στο μυαλό μου κάποια συνταγή να δοκιμάσω. Έτσι και αργήσω λίγο δεν τα βρίσκω. Εκτός από απίθανοι εξερευνητές έχουν και τις φοβερές ιδιότητες του άζαξ.Τα κάνουν όλα αόρατα!!! 


  Έτσι λοιπόν και σήμερα το απόγευμα φόρεσα με σιγουριά την ποδιά μου και .... όπως λέει και το τραγούδι "...για αλλού ξεκίνησα και αλλού η ζωή με πάει;"Κάπως έτσι ξεκίνησα για μπισκότα και κατέληξα στο κλασικό μου κέικ.
   Τέλος για σήμερα στην κουζίνα! Με πιάνει εκείνη τη στιγμή ένας εκνευρισμός, μια ταραχή...μα πάλι λέω στον εαυτό μου "παιδιά είναι!!!" και προχωράω.

   Σε άλλο δωμάτιο εργαστήριο πάλι κάναμε με τη φίλη μου  τη Λίτσα κάτι γλυκά δαχτυλοκουκλάκια για τις ανάγκες ενός μαθήματος που έγιναν  τόσο όμορφα που δεν κρατιέμαι να μη σας τα δείξω.Παράλληλα ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε και άλλου είδους κούκλες για τον ίδιο λόγο που όμως δεν έγιναν όπως τις περιμέναμε...Αυτές δεν τις έβγαλα  φωτογραφία που σημαίνει πως δεν δημοσιεύονται προς το παρόν.

    Και προχωράμε γρήγορα στο δωμάτιο των χαρούμενων στιγμών. Το Σαββατοκύριακο είχαμε κοντά μας φίλους αγαπημένους της καρδιάς μας.Λίγες οι στιγμές αλλά πολύ ευχάριστες φυσικά πάντα στο κέντρο υπάρχει ένα τραπέζι. 

    Από αυτή τη μικρή ακρούλα του σύμπαντος στέλνω με παλμό τα πιο θετικά μου συναισθήματα για καλή επιτυχία στο παλικάρι μας το Σταύρο, που είναι και δικό μας παιδί. Είμαι σίγουρη για την επιτυχία του γιατί την είδα στα μάτια του.Είναι αυτή η σπίθα που επιβεβαιώνει ότι το παιδί ξέρει τι θέλει και είναι έτοιμος  να παλέψει γι΄αυτό!

   Ο καιρός ήταν υπέροχος και δεν χάσαμε την ευκαιρία να μεταφερθούμε στο υπαίθριο δωμάτιο που είναι το πιο ευάερο και ευήλιο!!! Απλά πραγματάκια σε τάπερ και πλαστικά πιατάκια πάνω όμως σε μασίφ μοναστηριακό τραπέζι!!!   Ε! Είμαστε καλοφαγάδες τι να κάνουμε. Όλα τα όμορφα γύρω από ένα τραπέζι!

 
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου