Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!


Ούτε κουνελάκια ούτε κοτούλες και αβγουλάκια , στεφάνια λουλούδια και κεριά κάθε διάθεση για διακόσμηση πασχαλινή ή ανοιξιάτικη την έχω πάει στην άκρη.Πλήρης αδράνεια εδώ στα μέσα του σπιτιού.Μια χαλαρότητα μια παύση. Να πάρω μια ανάσα πριν από  το μπαμ,πριν από το πάτημα τη σκανδάλης και την έναρξη του αγώνα ... ελπίζω να τα καταφέρουμε  να τερματίσουμε πανηγυρικά ...αλλά και αν όχι θα κρατήσω το ταξίδι μέσα μου... 

 Τελικά βέβαια η ανάγκη για δημιουργία  βγαίνει μπροστά και τα βαζάκια εμφανίστηκαν στον πάγκο της κουζίνας και ξαναθυμήθηκα τη συνταγή των μπισκότων βρώμης.Για να βγουν σε λίγο πιο πασχαλινή έκδοση συμπλήρωσα με χρωματιστά κουφέτα smarties.

Για τα νεογέννητα εγγονάκια της ξαδέρφης μου που ανυπομονούσα να επισκεφτώ βρήκα λίγο χρόνο και έπαιξα με πάνες για να περάσω σε ένα δώρο πιο... λειτουργικό.Μετά από μια σύντομη περιήγηση στο διαδίκτυο και προμήθειες από την αγορά σε κορδέλες και μωρουδιακά κατάφερα νομίζω δυο εμφανίσιμες τούρτες!!!

Κι εδώ βάζω φρένο στην ανάγκη για δημιουργία και όλα τα άλλα... θα ρθουν μόνα τους για τη γιορτή του Πάσχα!Ξέρεται αυγά, τσουρέκια και λοιπά! Να είναι καλά η μανούλα φυσικά ! Καλή Ανάσταση φίλοι μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου