Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΘΑΥΜΑ ΖΩΗΣ

   Σήμερα καλωσορίζουμε το ξεκίνημα μιας νέας αρχής.Λίγες ώρες πριν το πέρασμα στο 2017 η γέννηση ενός μωρού φέρνει τόσες όμορφες αλλαγές στις ζωές των ανθρώπων που το περιτριγυρίζουν.
  Βρέθηκα κι εγώ εκεί να χαρώ με τις χαρές των φίλων μου... Πάντα αυτό το θαύμα της ζωής, μου κόβει την ανάσα.Μένω εκεί θαυμάζοντας την τέλεια δημιουργία και δακρύζω! Όλοι είμαστε ένα θαύμα της ζωής που αξίζουμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε!

  Βαγγελιώ και Γρηγόρη να σας ζήσει! Να είναι γερό και καλότυχο! Και εσείς να είστε γεροί να το χαίρεστε σε όλες τις όμορφες ακόμα και στις  δύσκολες στιγμές του.Η αγάπη το ξέρω θα ξεχειλίσει αλλά και η υπομονή ποτέ να μη σας λείψει!

  Γωγώ! Τρελή, χαζούλα , αλλοπαρμένη! Θα είσαι μια σούπερ γιαγιά το ξέρω.Όσο μπορώ να δω στη γυάλινή μου σφαίρα σε βλέπω να κάνεις μαζί με την εγγόνα σου τα πιο απίθανα κόλπα!Να το σκάτε κλεφτά για μια βόλτα με μπαλαρίνες και ακροβάτες!Να τρώτε κρυφά παγωτό με γεύση τσιχλόφουσκα! Να μοιράζεστε το μυστικό της αγάπης διαβάζοντας παραμύθια κάτω από το σεντόνι, με πυγολαμπίδες να σας φέγγουν και νεράιδες να σας χαμογελούν και να σας πασπαλίζουν με χρυσόσκονη!


  Γεωργία! Εύχομαι αυτή η μινιατουρίτσα,αυτό το μπιμπελό να πάρει τα σκέρτσα και την τσαχπινιά σου αλλά πιο πολύ εύχομαι αυτό το υπέροχο πλάσμα να φιλήσει κάθε πληγή , κάθε γρατζουνιά της ψυχούλας σου και να τα γιάνει!

Να σας ζήσει!!!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου