Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ




Για να δούμε παρεούλα ποια είναι η διαδικασία έκδοσης άδειας εργασίας…

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε θα χρειαστείτε φωτοτυπία της ταυτότητας και οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ στο χέρι.

Για ενημέρωση, η παρασιτολογική κοπράνων θέλει τουλάχιστον 2 μέρες οπότε θα σας συμβούλευα να ξεκινήσετε με αυτή τη διαδικασία έτσι ώστε αν έχετε ήδη αρχίσει να δουλεύεται και ο χρόνος σας είναι περιορισμένος να δρομολογήσετε τη διαδικασία υπολογίζοντας τις μέρες που στο νοσοκομείο υπάρχει γιατρός για να σας υπογράψει την ακτινογραφία θώρακος.

Στο μεταξύ μπορείτε να κάνετε μια στάση από το ΙΚΑ όπου αφού δείξετε την ταυτότητα σας με συνοπτικές διαδικασίες θα σας δώσουν τον αριθμό μητρώου σας. 



Φροντίστε πριν πάτε να πάρετε τα αποτελέσματα από την παρασιτολογική να έχεται μαζί σας το χαρτί που αναγράφει πιστοποιητικό υγείας για χρήστες τροφίμων , το οποίο μπορείτε να πάρετε από το νοσοκομείο .

Αφού κλείσετε ραντεβού στο νοσοκομείο για την ακτινογραφία(πληρώσετε 5 ευρώ) και πάρετε τα αποτελέσματα την επόμενη μέρα, περιμένετε μετά από ραντεβού να σας υπογράψει το πιστοποιητικό και η υπεύθυνη γιατρός . 




Επόμενη κίνηση να πάτε στο ΚΕΠ για να σας προμηθεύσουν το παράβολο που μπορείτε να πληρώσετε σε οποιοδήποτε τραπεζικό κατάστημα (3 Ευρώ) . Κατευθύνεστε προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας ελπίζοντας να μην είναι υπό μετακόμιση και καθυστερήσει η διαδικασία .Με το παράβολο πληρωμένο και την φωτοτυπία ταυτότητας. γραφές υπογραφές και σφραγίδες σας λένε θα είναι έτοιμο μετά από 15 μέρες. Κάπως έτσι ολοκληρώνεται όλη η ιστορία αγαπητά μου παιδιά εσείς που θέλετε στην πιο παραγωγική ηλικία της ζωής σας να βγείτε έξω και να ρουφήξετε τη ζωή με το κουτάλι!!!! 





Απλά μεν αλλά μέχρι να βρούμε εμείς την άκρη ιδρώσαμε. γιατί δε βρήκαμε έναν άνθρωπο να μας εξηγήσει ακριβώς πώς και ποιες είναι οι κινήσεις ΜΑΤ.ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου! Ακολούθησε ένα δροσερό ρόφημα στην πλατεία με την κόρη μου με την έκφραση ικανοποίησης ζωγραφισμένη στα πρόσωπά μας που μέσα σε 2 μέρες διεκπεραιώσαμε τον άθλο.

Καλως όρισες κοριτσάκι στην πραγματικότητα!!!

Ο κόσμος σε περιμένει μάτια μου να τον αλλάξεις και να τον κάνεις καλύτερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου