Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

Το είδα στο διαδίκτυο και είπα να το δοκιμάσω γιατί μου φάνηκε εύκολο.Με έτοιμη σφολιάτα που χώρισα το κάθε φύλλο σε έξι λωρίδες.Μήλα με τη φλούδα και κομμένα σε πολύ λεπτές φετούλες μισοφέγγαρα.


 Τα έβαλα στο φούρνο μικροκυμάτων για να μαλακώσουν  μερικά λεπτάκια και μετά άλειψα τη λωρίδα με βούτυρο λιωμένο, πασπάλισα με ζάχαρη και κανέλα και αράδιασα τα μήλα στη λωρίδα της σφολιάτας με τη φλούδα προς τα πάνω και λίγο να προεξέχουν.


Γύρισα τη λωρίδα για να πιάσει τις φέτες του μήλου και μετά άρχισα να τυλίγω.  Πάντως για πρώτη φορά το τριανταφυλλάκι πέτυχε σαν σχέδιο. Και αφού ψηθούν στους 200 βαθμούς και κρυώσουν λίγο η άχνη από πάνω τους χαρίζει. Μετά απλώς τα κοιτάς και δε θέλεις να τα φας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου